Ukoliko vi ili netko vaš ima posebne potrebe u prehrani, alergiju na mlijeko, jaja, orašaste plodove, gluten ili bolujete od celijakije, kakao, citrično voće i ostale alergene naučite kako napraviti tortu koja ne sadrži alergene.
Ukoliko nemate posebne potrebe u prehrani pobrinite se da tako zauvijek i ostane, hranite se zdravo, jedite slatko bez grižnje savjesti, naučite kako napraviti ukusnu, zdravu tortu koja će zadovoljiti svačiji ukus.
Kroz praktičnu edukaciju u trajanju od 2 sata naučit ćete:
• sve o namirnicama koje koristim u izradi ove Torte, te o važnosti njihove svakodnevne konzumacije
• sve o izboru namirnica i načinu rukovanja tim namirnicama kako ne bi došlo do kontaminacije ukoliko pripremate za nekoga s posebnim potrebama u prehrani
• sve o načinu pripreme i obrade tih namirnica, a sve to kako bi se sačuvali svi nutrijenti
• kako napraviti ovu Tortu, zajedno ćemo napraviti korak po korak prema receptu kojeg ćete dobiti u pisanom obliku
• kako uživati u zdravom, slatkom zalogaju bez grižnje savjesti degustirajući Tortu od heljde, prosa, batata, maslinovog ulja, datulja...
MJESTO: prostorije Mjesnog Odbora Veruda, kraj knjižnice Veruda, Banovčeva 6
VRIJEME: subota 25.02.2017. od 18:00 do 20:00 sati
CIJENA: za uplate na račun do 24.02.2017. iznosi 150 kn.
RAČUN: ZDRAVO & POSEBNO vl. Vesna Krajnović PBZ IBAN: HR55 2340 0091 1604 6213 4
CIJENA za plaćanje na licu mjesta iznosi 200 Kn.
Veselim se zajedničkom kuhanju i druženju.
Dobrodošli!
Vesna Krajnović
ZDRAVO & POSEBNO